Yleistä


Citaroom Y-3093355-7 pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen


Asiakkaan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.


Verkkokaupan maksunvälittäjä toimii Klarna Checkout. Verkkokaupan kassalla voi valita haluamasi maksutavan.


Sovellamme käytettyjen tavaroiden myynnissä arvonlisäverolaissa (AVL 79§) tarkoitettua marginaaliverotusmenettelyä. Tästä johtuen myytävien tuotteiden arvonlisävero on 0%.


Toimitus


Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut.


Toimituskulut 5.90€ näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä. Yli 70 euron tilauksille toimitus on maksuton.


Noutamattomasta paketista peritään 10 euron toimitus- ja käsittelykulut.


Toimitusaika


Pääsääntöisesti toimitusaika on noin 3-7 vuorokautta. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.


Palautusoikeus


Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus paketin vastaanottamisesta lukien.


Palautettaessa tuotetta ole viipymättä yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostitse. Ilmoita viestissä tuotenumero ja palautuksen syy. Sen jälkeen lähetämme sinulle tarkemmat tiedot palautusta varten. Palautetun tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossaan ja asiallisesti pakattu.


Palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa asiakas. Tämän vuoksi, tee aina harkittu ostopäätös ja tarkista huolellisesti tuotteiden mitat ja muut tiedot. Muista, että vaikka kaikki tuotteet ovat hyvässä käytetyssä kunnossa, eivät ne silti ole uusia.


Asiakaspalvelu


Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. 

asiakaspalvelu@citaroom.com